Njoftime

20.04.2023 – Tiranë

U zhvillua mbledhja e parë e këtij viti e Këshillit Kombëtar të Punës ku u diskutuam një sërë çështjesh të rëndësishme, si: Konsultimi i projektligjit

Read More »
Njoftime

Takim dypalësh ETUC – KSSH

Në Zyrat Qëndrore të #KSSH Presidenca Ekzekutive e KSSH-së, kryesuar nga Z. Kol Nikollaj, President i KSSH-së, zhvilluan një takim dypalësh në kuadër të një

Read More »
Njoftime

10 Shkurt 2023, Berat

Në kuadër të Projektit të ILO-s “Qasje në drejtësi për mosmarrëveshjet e punës përmes ndërmjetësimit dhe pajtimit”, u zhvillua në Berat aktiviteti ‘Zgjidhja miqësore e

Read More »
Njoftime

Tiranë më 23.01.2023

Në ambientet e Hotel TiranaInternational nën kujdesin e ILO-s u nënshkrua për të gjashtën herë radhazi Programi Kombëtar i Punës së Denjë për Shqipërinë 2023-2026.

Read More »

Bashkia Burrel

Znj. Anisa Subashi, Zëvendës Presidente e KSSH-së dhe Sekretare e Përgjithshme e Federatës së Sindikatave të Administratës Publike dhe Shërbimit Civil të Shqipërisë, #FSAPSHCSH, anëtare

Read More »
Njoftime

Bashkia Ersekë

Vazhdojnë fazat e zbatimit të projektit të ILO-s mbi zgjidhjen miqësore të mosmarrëveshjeve në Bashkinë Kolonjë, një ndër ndërmarrjet e propozuara nga KSSH dhe Federata

Read More »