INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

Qendra e Trajnimit dhe Studimeve Sindikale të Shqipërisë (QTSSSH)

Na Kontaktoni

Plotesoni formen dhe dikush nga stafi jone do tju kontaktoj ne nje nga menyrat e kontaktit te lena nga ju.