INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

Kontakte KSSH

PRESIDENT I KSSH

Z. Kol Nikollaj

Tel/Fax: +355 42 47 7285

Mob: +355 68 20 47 583

Email[email protected]

KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE

DEPARTAMENTI I MARRËDHENIEVE ME PUBLIKUN

Z. Ardjan Kola

Tel/Fax: +355 675777485

Email: [email protected]

QENDRA E TRAINIMIT DHE STUDIMEVE SINDIKALE TË SHQIPËRISË – QTSSSH

Znj. Anisa Subashi

Drejtore

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 692157885

Email: [email protected]; [email protected]

KORDINATORET E RRJETEVE NE KSSH

Kordinatore e Rrjetit të Grave:

Znj.Ingrit Sokoli

Tel. +355 699439105,

email: [email protected]

Kordinator i Rrjetit të Rinjve:

Z.Renald Petriti

Tel: +355 685919120

email: [email protected]

Kordinator i Rrjetit të Pensionisteve:

Z. Ferit Duka
Tel: +355 672618318

email: [email protected]

Na Kontaktoni

Plotesoni formen dhe dikush nga stafi jone do tju kontaktoj ne nje nga menyrat e kontaktit te lena nga ju.