INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

Tirane , 14 Maj 2021. Takim i lidershipit te KSSH me eksperten e jashtme te ILO-s , Znj. Eneida Sema

Tirane , 14 Maj 2021. Takim i lidershipit te KSSH me eksperten e jashtme te ILO-s , Znj. Eneida Sema.Petgoge ne Fakultetin e Drejtesise ne Universiteti e Tiranes.
Takimi u perqendrua ne bashpunimin dhe kontributin e KSSH-se ne lidhje me projektin ESAP II. Projekt i financuar nga BE dhe i implimentuar me mbeshtetjen e ILO-s dhe RCC-Sarajeve..
Projekti eshte vazhdim i projektit ESAP I qe perfundoi ne vitin 2019. ESAP II do mbeshtesi Strategjite e punesimit ne rajonin e Ballkanit Perendimor ne kuader te integrimeve Europjane.
Projekti ESAP II mbeshtetet kryesisht ne Zvoglimin e informalitetit ne tregun e punsimit , Ekonomine informale dhe Dialogun Social..
Ne ket takim u diskutua dhe u shkembyen eksperienca rreth zhvillimit te Dialogut Social dhe Kontraktimit Kolektiv ne sektoret e Shendetesise , Arsimit , Transportit , Ushqimit dhe Tregtise me pakice.!!!
Share