INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

Tirane, me 21 Maj 2021. Analize pune me drejtuesit kryesore te KSSH-se.

Tirane. 21 Maj 2021.Analize pune me drejtuesit kryesore te KSSH-se.
Ne kuader te 30 vjetorit te themelimit te KSSH , si dhe me fillimin e fushates se re “Post-Covid” , drejtuesit kryesore te KSSH-se diskutuan dhe vlersuan punen dhe aktivitetin sindikal te KSSH-se ne te gjitha strukturat e saj.
U vendos qe ne nje moment te pershtatshem , Asambleja e Pergjitheshme e KSSH-se te mblidhet dhe te vendosi per Kalendarin e aktiviteteve perkujtuese dhe promovuese ne kuader te 30 vjetorit te themelimit te KSSH-se , te cialt do te shtyhen per ne vjeshte..nga Covid-19.
Asambleja e Pergjitheshme e KSSH do te miratoje edhe platformen ekonomike dhe sociale qe KSSH po pergatit per tja paracitur ne shtator qeverise se re “Rama3”.
Share