INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

KSSH -Kundershton prere kerkesat per perdorim te vaksines Ruse , Kineze , Vietnaneze etj. anti Covid19.

KSSH -Kundershton prere kerkesat per perdorim te vaksines Ruse , Kineze , Vietnaneze etj.anti Covid19.
Biznesi kerkon te eksperimentoje me puntoret sic eksperimentonte Pavllovi me qenin e tij.
Vetem vaksina te certifikuara dhe pranuara nderkombetarisht sipas standarteve te BE.
Vaksina lindore e vendeve komuniste mjat per 50 vite i paralizoj dhe ju shperlau trurin shqiptareve..
Ne emer te fitimit dhe ne interes te biznesit , kurr nuk mund te behet kompromis fondamental me shendetin dhe lirite e te drejtat themelore te puntoreve e te shqiptareve.

Share