INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

KSSH , Ju uron Gëzuar 8 Marsin .

Kjo ditë është një ditë e vendosmërisë dhe angazhimit tonë për të luftuar për një kontratë të re sociale që siguron barazinë gjinore. Kjo është thelbësore për rimëkëmbjen ekonomike dhe qëndrueshmërinë sociale te shoqerise sone.
Në kete ditë te veçantë, KSSH shpreh mirënjohjen dhe respektin për çdo grua, për çdo nënë, per cdo vajze , që na dhurojne çdo ditë dashuri pa kushte, por dhe kontribojne duke e bërë shoqërinë më të mirë
Le ta festojmë këtë ditë me një  për të gjitha #gratë që janë në vijën e frontit ‍ të pandemisë #Covid19, të gjitha gratë që shpesh heshtin por që arrijnë kaq shumë pavarësisht pengesave, të gjitha nënat, motra dhe bashkëshortet – #superheroinat ‍‍ tona të përditshme!

Share