Greeting

111 Vjet Pavarësi Shqipëri

Kështu e gjeti KSSH dhe BSPK së bashku 111 motra dhe vëllezër nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova…një traditë që për shumë vite e kemi

Read More »