Njoftime

Në Bashkinë Klos – 13 Tetor 2023

Znj. Anisa Subashi, Zëvendës Presidente e KSSH dhe Sekretare e Përgjithshme e Federatës së Sindikatave të Administratës Publike dhe Shërbimit Civil të Shqipërisë #FSAPSHCSH, së

Read More »