Greeting

111 Vjet Pavarësi Shqipëri

Kështu e gjeti KSSH dhe BSPK së bashku 111 motra dhe vëllezër nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova…një traditë që për shumë vite e kemi

Read More »
Njoftime

KSSH i bashkohet grave punëtore

sindikatave dhe komunitetit ndërkombëtar në promovimin e Ditës Ndërkombëtare të Eliminimit të Dhunës ndaj Grave që fillon më 25 Nëntor, duke nisur “16 Ditët e

Read More »