INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

8 Prill 2021 – Analize pune e Bordit Drejtues te Qendres Ekonomike te KSSH-se.

Analize pune e Bordit Drejtues te Qdndres Ekonomike te KSSH-se.
Q.E. e KSSH- se u mblodh ne nje takim pune te posacem dhe mori disa vendime te rendesishme per permirsimin dhe rritjen e performances ekonomike te KSSH-se.
Vetem sindikata te forta ekonomikisht dhe te pa varura ekonomikisht e politikisht do te garantojne nje levizje sindikale te forte ,te pa varur , dinjitoze dhe me reputacion publik.
Bordi Drejtues i QE te KSSH-se terhoqi vemendjen dhe mori disa masa konkrete per permirsimin e punes se drejtuesit dhe ish drejtuesit e kesaj qendre , si dhe caktoi afate e ofroj alternativa konkrete per te permirsuar gjendjen.

Share