INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power
Suzana

6 Prill 2021. Vazhdon konsolidimi i KSSH-se ne sektoret privat te ekonomise..

Pavarsisht situates se veshtire te krijuar nga pandemia #Covid19 te gjitha strukturat organizative te KSSH , po punojne ne terren dhe po qendrojne prane punetoreve dhe ne krah te tyre..
Keto dite Federata Sindikale e Tekstilit dhe Artizanatit ,antare e KSSH-se ne bashkveprin me Keshillin Sindikal te Qarkut Durres po punojne ne negocimin dhe nenshkrimin e Kontratave Kolektive te punes ne shume Kompani apo Ndermarrje fasonerie ne ket qark.
Sot perfundoi negocimi dhe u nenshkrua Kontrata Kolektive e Punes me Kompanine “Anisa & Noemi,, e cila puneson nje numer te konsiderueshem punonjesish ne fushen e prestarise dhe rrobaqepesise..
Faliminderit Anisa Subashi , Zv.Presidente e KSSH.
Faliminderit Suzana Dosti Lulaj , Sekretare e Pergjitheshme e Federata e Sindikatave Tekstile dhe e Kepuceve K.S.SH
Faliminderi Zija Alhysa , Kordinator i Kssh Qarku Durres .
Kontributi juaj eshte vlere e shtuar ne KSSH.

Share