INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

29 Mars 2021 – Presidenti i KSSH, beri homazhe me ratin e ndarjes nga jeta te Z. Bashkim Fino.

Presidenti i KSSH ,ne emer te antarsise sindikale te Konfederates Sindikale te Shqiperise beri homazhe dhe ngushlloj familjen ,miqte e te afermit me ratin e ndarjes nga jeta te Z.Bashkim Fino.
Lamtumire Bashkim Fino , miku i te gjithe shqiptareve.!!!
Gjithe jeten jetove ,punove e luftove si simboli i unitetit dhe perfajqesimit mbare popullore. Edhe sot ne arkemortin tend bashkove te gjithe socialiste e progresite , demokrate e sindikaliste..
Rrugetimi juaj politik e perfajqesimi publik do mbeten gjate ne memorien e cdo qytetari.
Gjithe jeten Ju e jetuat si nje figure politike dhe publike perbashkuese , kombetare , Ju asnje dite nuk jetuat si militant , por si nje qytetar me dimensione humane , sociale dhe sherbetor i te gjithe shtresave ekonomike e sociale , i te gjithe qytetarise .
Cdo here kur vendi kishte nevoje per Ty , dite te ishe i gatshem ti sherbeje me devotshmeri e profesionalizem , me burreri e me ekuiliber.
Humbja e jetes Tuaj sot , z.Fino sot është një dhimbje e madhe për familjen tuaj , dhe per gjithe shoqerine tone .
Shqipëria sot humbi një intelektual, një politikan me dimensione sociale , një njeri familjar , miqesor , babaxhan e i dashur.
Mirënjohje për kontributin tuaj në jetën politike , publike & ekonomike të vendit tone.

Share