INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

4 Qershor 2021 “Recurrent Discussion Committee: Social Security”.

04.06.2021 on “Recurrent Discussion Committee: Social Security”.
Vazhdon Takimi i Komitetit që mbledh së bashku Përfaqësuesit e Organizatave të Punëtorëve (Konfederatat Sindikale), Organzatat e Punëdhënësve dhe Qeveritë në diskutimet pas mbledhjeve të secilit grup, ku dhe raportimet dhe kërkesat shtrohen për diskutime nga të.3 palët.
Duke folur Nënkryetari i Grupit të Punëtorëve në emër të të gjithë Konfederatave të Sindikatave.
Share