INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

20 Mars 2021. Konfederata e Sindikatave te Shqiperise pershendet veprimin e Qeverise Shqiptare per kontributin e dhene per vaksinimin e personelit mjeksor te Kosoves.

KSSH bashpunon ngushte dhe solidarizohet me veprimtarine humane dhe perkushtimin profesional te Federates Sindikale te Punonjesve Shendetesise te Kosoves.
Ky eshte nje shembull konkret per te gjithe shqiptaret , per te gjithe shoqerine civile , per te gjithe veprimtaret komunitare e vecantisht per te gjitha sindikatat ndermjet dy vendeve se si punohet konkretisht per te mbrojtur dhe perfajqesuar punonjesit , per te afruar dhe integruar shqiptaret e kudo ndodhur , per te bashkuar e forcuar kombin tone , larg slloganeve te vjera nacionaliste e patriarkaliste ,por me unitet , integritet , solidaritet , bashkim e integrim shqiptaresh ndermjet veti e te gjitheve ne bashku ne familjen Europjane si nje komb i vjeter , i qyteteruar e demokratik.
Dje dhe sot ,Lidershipi i KSSH-se ne komunikim me Presidentin e Federates Sindikale te Puntoreve Shendetesise se Kosoves Dr. Blerim Sylen , e ka uruar ,falenderuar dhe i ka garantuar gjith mbeshtetjen e KSSH-se jo vetem ne realizim te vaksinimit punenjesve shendetsor por te gjithe popullit Kosoves nese do jete nevoje per tu realizuar.
Urime Dr.Blerim Syla per kontributin Tuaj profesional e kombetar ne sherbim te puntoreve mjeksore , te popullit Kosoves dhe te gjith Shqiptareve.!
Rrofshin Shtetet e Bashkuara Shqiptare.!!

Share