INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

24 Mars 2021. Takim nderkombetar virtual organizuar nga AFL-CIO , Amerikane.!!!..

Takim nderkombetar virtual organizuar nga AFL-CIO , Amerikane.!!!..
Diskutim nderkombetar mbi temen:
“Mbeshtetja e Sindikatës së Punës në Myanmar”
KSSH perfajqesohet nga z.Ardian Kola ,
Diskutimi u perqeëndrua mbi ; ” Sindikatat dhe luftën e tyre për demokraci dhe të drejta në Myanmar – si dhe lëvizja globale e punës e SHBA-së dhe se si SHBA-ja mund të mbështesë punëtorët në grevë.
Share