INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

16 Tetor 2020 – Mbledhja e KKP

Mbledhja e Keshillit Kombetar te Punes.

KSSH ne mbrojtje dhe perfaqesim te Naftetareve te Ballshit.

Qeveria kerkon kohe… KSSH – Koha nuk pret me, mjaft eshte abuzuar dhe mashtruar me Naftetaret e Ballshit…!!!


 

Share