INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

111 Vjet Pavarësi Shqipëri

Kështu e gjeti KSSH dhe BSPK së bashku 111 motra dhe vëllezër nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova…një traditë që për shumë vite e kemi pasur në të shkuarën, 28 Nëntori na gjente së bashku mbledhur tok në Shqipëri, dhe që nga sot do ta vazhdojmë përsëri traditën e ndërprerë për pak vite.

Gëzuar Shqipëri e madhe, asgjë dhe askush nuk na ka ndarë dot ndër vite e nuk na ndan.

 

https://www.facebook.com/reel/882396326615179

Share