INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

1-2 Qershor 2021 zhvilloi punimet on-line Kongresi i 3-të i IndustriAll Europe.

Me dt.1 dhe 2 .06. 2021 zhvilloi punimet on-line Kongresi i 3-të i IndustriAll Europe.
Dy federatat sindikale te KSSH , antare te IndustriAllEurope , Federata e Sindikatave te Punonjesve te Industrise me Sekretar te Pergjithshen Z.Taf Koleci dhe Federata Sindikale e Punonjesve te Tekstilit ,Artizanatit dhe Konfeksioneve me Sekretare te Pergjitheshme Znj.Suzana Lulaj , ndocen ne menyre aktive punimet e ketij kongresi te familjes me te madhe Europiane te Sindikatave Industriale.
Kongresi ne fund me votim on-line zgjodhi lidershipin e ri te industriAll të për njeandat te ri , 4 vjevar (2021 – 2025)
Kongresi zgjodhi mikun e KSSH-se , bashkpuntorin tone te hershem dhe mbeshtetes i Sindikatave shqiptare Z. Luc Triangle si Sekretarë të Përgjithshëm te IndustriAllEurope , si dhe Isabelle Barthès e Judith Kirton-Darling si Zevendesues te Sekretarit të Përgjithshme . Ndersa Z. Michael Vassiliadis si President i industriEurop .
Share