INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

Sot në një takim të frytshëm pune në Portin Detar Sarande , ku u pritem nga drejtori i Portit z.Alket Qëndro dhe stafi i tij

Takimi kryesohej nga Sekretari i Përgjithshem i Federatës Së Transportit dhe Telekomunikacionit z.Tonin Gjinaj.
Kordinatori i KSSH për qarkun Vlore z.Kujtim Myrtaj dhe Kryetari i Sindikates së Portit Vlore z.Aleks Seferaj.

Në këtë takim u diskutua mbi lidhjen e kontratës kolektive të punës me punonjesit e ketij porti.

Gjithashtu u zhvillua nje takim me punonjesit te cilëve ju sigurua një bashkpunim i vazhdueshëm në mbrojtje te drejtave te tyre ne pune.

Përmbyllëm me sukses këtë vizitë pune në Sarandë, për tu rikthyer me te tjera projekte ne shërbim të drejtave të punonjësve te transportit dhe telekomunikacionit.

Share