INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

Nëshkruhet në Bruksel Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Z. Oliver Röpke

Nëshkruhet në Bruksel Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet president Z. Oliver Röpke, President i Komitetit Ekonomik e Social Europian dhe Znj. Majlinda Bregu, Sekretare e Përgjithshme e Këshillit Rajonal të Bashkëpunimit -RCC, për të rritur angazhimin e shoqërisë civile nga rajon dhe BE

Me rritjen e ritmit të negociatave  rajoni ynë do të ketë nevojë për më shumë mbështetje, ekspertizë, njohuri të specializuara dhe një rol më aktiv nga OSHC-të tona  thelbësore për të përdorur maksimumin e procesit të integrimit

Share