Latest Activities

Sindikatat takim në Lezhë

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fstarplusalbania%2Fvideos%2F619928803581291%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Read More »
Latest Activities

Porti Detar Shëngjin

Ditën e sotme, Z. Tonin Gjinaj, Sekretar i Përgjithshëm i Federatës së Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë, anëtare e KSSH-së dhe Z. Pjetër Gjinkola, Koordinator

Read More »
Latest Activities

27 Qershor 2023 – Tiranë

Një dialog i nivelit të lartë për çështjen e rëndësishme të financimit të zhvillimit të qëndrueshëm në Shqipëri, të organizuar nga OKB Shqipëria, ku pjesëmarrëse

Read More »