INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

7 korrik 2021- Dita e Ndërmjetësimit.

7 korrik-Dita  e Ndërmjetësimit.
ILO MFEAKP Sweden
Në Ditën  të Ndërmjetësimit, përfunduam me sukses dy trajnimet tre ditore të:
 Rrjetit Shtetëror të Ndërmjetësve, dhe
 Zyrave Rajonale trepalëshe të Pajtimit.
Me ekspertët e Qendrës Ndërkombëtare të Trajnimeve të ILO në Torino, me Zj. Cristina Mihes, specialiste e larte e ILO Budapest dhe Prof. Mariana Semini.
Projekti ILO – Sweden  “Qasje në Drejtësi përmes Sistemit të Zgjidhjes Jashtë-gjyqësore të Mosmarrëveshjeve në Punë” do të vijojë të mbështetë MFE AKPA në fuqizimin e këtij shërbimi ndërmjetësimi të garantuar nga Shteti FALAS, SHPEJT dhe MIRË.
Gëzuar Ditën  të Ndërmjetësimit,
me partnerët socialë KSSH, BSPSH, Biznes Albania, bashkëpunëtorë e institucionet ligjzbatuese ne fushën e punësimit i.e. AKPA dhe të drejtave në punë i.e. Inspektoriati Shtetëror i Punës, ISHP
Share