INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

5 Korrik 2021, Trajnimi tre ditor i Zyrave të Pajtimit të Mosmarrëveshjeve në Punë

Ne Durres , po zhvillohet Trajnimi tre ditor i Zyrave të Pajtimit të Mosmarrëveshjeve në Punë me Qendrën Ndërkombëtare të Trajnimeve të 🇺🇳 ILO, Torino.
Nga qarqet Durres, Elbasan , Fier , Vlore dhe Shkoder po trajnohen antaret e Zyrave Rajonale te Pajtimit dhe Ndermjetsimit.
Nga KSSH marrin pjese :
Zija Alhysa , Durres.
Blerina Borici , Elbasan.
Rrapo Isufi , Fier.
Kujtim Myrto , Vlore.
Shyqyri Dibra , Shkoder.
Share