INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

29 Qershor 2021, Vijon trajnimi i Rrjetit Shtetëror të Ndërmjetësve të Mosmarrëveshjeve të Punës.

Vijon trajnimi i Rrjetit Shtetëror të Ndërmjetësve të Mosmarrëveshjeve të Punës.
Shërbime ndërmjetësimi FALAS, CILËSOR, EFEKTIV dhe i SHPEJTË.
Me Qendrën Ndërkombëtare të Trajnimit të ILO – ITC ILO Torino.
Share