INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

13 Janar 2021- KSSH në Tiranë

Vazhdon shpërndarja e ndihmave të KSSH-së për sektorin e shëndetësisë, për të lehtësuar punën e anëtarëve tanë.

Spitale të tjera rajonale sot kanë tërhequr karrocat për transportin e të sëmurëve.

Vazhdojmë përkushtimin dhe vëmëndjen, për të gjithë anëtarët tanë në të gjithë sektorët, për tiu përgjigjur nevojave të tyre dhe lehtësuar punën dhe për tiu shërbyer me përgjegjshmëri.

#KSSH

#FSPSHSH

#TZUCHIFOUNDATION

#tradeunion

#COVID19

Share