INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

11 Janar 2021 – Kontribut per Covid-19

Kontribut konkret i KSSH-se per 10 Spitale me nga dy karroca invalidesh per cdo spital, ne luften ndaj #Covid19.

KSSH, si sindikata nenshkruese e Kontrates Kolektive ne gjithe sistemin shendetesor publik po bashkepunon dhe po kerkon nga qeveria vemendje me te shtuar per trajtimin ekonomik te mjekeve dhe infermiereve si dhe sigurimin e permiresimin e kushteve te punes tyre te perditeshme, si dhe te sigurise e shendetit ne pune.

Keto dite KSSH dhuroj nga dy karroca invalidesh per 10 spitale me ne nevoje. Keto karroca invalidesh u mundesuan si donacion nga Fondacioni humanitar “TZU-CHI Foundation” me Seli qendrore ne Taiwan.

KSSH falenderon miqte e saj qe nga Tajvani i larget qe u solidarizuan dhe po mbeshtesin sindikalistet e personelin shendetesor shqiptar.

#KSSHSOLIDARITET

#TZUCHIFondation

#KSSHpunekonkreteantiCovid19.

Share