INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

10 Nentor 2020 – Video Kol Nikollaj per Naftetaret

Ka vetem nje rruge… Zbatimin e ligjit, dhenjen e drejtesise dhe kthimin e dinjitetit naftetareve …

Çdo zgjidhje formale apo e pjeseshme qe po serviret si karamele ne vend qe te jete zgjidhje e problemit, behet pjese e problemit dhe e komplikon me shume ate, duke varrosur perfundimisht uzinen dhe gjith industrine e naftes ne vend, si dhe duke tradhetar hapur e publikisht naftetaret e Ballshit.

Koha eshte gjykatesi me i mire.

Koha ka dhene dhe do japi te drejte KSSH-se.

Naftetaret duan pune, duan pagat, duan zbatim ligji dhe drejtesi per ceshtjen, duan dinjitet njerzor, dhe profesionalizem, besnikeri e solidaritet ne perfaqesim.

Naftetaret nuk duan lemoshe, nuk duan mashtrimin e radhes, ata nuk duan paga elektorale, por paga reale.

 

#ksshmenaftetaretevertete

#ksshmbronnaftetaret

Share