INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

5 Mars 2021 – AP e KSSH

KSSH -Kundershton prere kerkesat per perdorim te vaksines Ruse, Kineze, Vietnaneze etj

anti #Covid19.

Biznesi kerkon te eksperimentoje me puntoret sic eksperimentonte Pavllovi me qenin e tij.

Vetem vaksina te certifikuara dhe pranuara nderkombetarisht sipas standarteve te BE.

Vaksina lindore e vendeve komuniste mjaft per 50 vite i paralizoi dhe ju shperlau trurin shqiptareve.

Ne emer te fitimit dhe ne interes te biznesit, kurre nuk mund te behet kompromis fondamental me shendetin dhe lirite e te drejtat themelore te puntoreve e te shqiptareve.

#vaksinatecertifikuarangaBE.

#ksshmbronpuntoret

#ksshituc

#ksshetuc.

Share