INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

25 Janar 2021 – Keshilli Kombetar i Integrimit Evropian

Mblidhet Keshilli Kombetar i Integrimit Europian.

Keshilli Kombetar i Integrimit Evropian, KKIE ne mbledhjen e tij te radhes thirri ne seance degjimore Kryenegociatorin e Shqiperise ne BE, Z. Zef Mazi i cili informoi KKIE per ” Zbatimin e planit te masave per permbushjen e perparesive te percaktuara nga Keshilli i Bashkimit Europian” per vendin tone.

Krahas ketij informimi KKIE diskutoj per pergatitjen e Strategjise ” Politikat Kombetare te Integrimit Europian 2021-2023″, si dhe u diskutua mbi draft-raportin e KE per vitin 2020 dhe rekomandimet perkatese per vitin 2021 per Shqiperine.

KSSH si gjithnje u perfaqesua ne KKIE nga Presidenti i saj Z. Kol Nikollaj.

Share