INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

18 Tetor 2020 – Video per punetoret e Ballshit

KSSH me propozime konkrete per te zgjidhur konfliktin social ne Uzinen e Ballshit.

Solidaritet, mbrojtje dhe perfaqesim dinjitoz dhe profesional, larg slloganeve, klisheve dhe manipulimit politik qe po ju behet naftetareve te Ballshit.

 

Share