INTERNATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION

Building Workers’ Power

16 Janar 2021 – Takim në Korçë

Takim pune ne Spitalin Rajonal te Korçes.

Ne kuader te aktiviteteve te fillim vitit, si dhe ne vijemsi te kontakteve te vendosura per te grumbulluar, analizuar dhe artikuluar problematikat e sektorit sherbimit shendetesor. Presidenti i KSSH-se, Z. Kol Nikollaj dhe Zv. Presidentja e KSSH-se Znj.Anisa Subashi u takuan me Sindikaliste dhe drejtues te Spitalit Rajonal te Korçes.

Drejtori i ketij spitali Z. Litian Broka , prezantoi situaten e veshtire qe po kalon sistemi shendetesor ne rajonin juglindor te vendit nga pandemia #Covid19, si dhe evidentoi problematikat e partneritetit social dhe marredheniet e mira te treguara ne vijemsi me keshillin sindikal te ketij spitali. Ne takim moren pjese edhe drejtues vendor te sindikates se shendetesise per Spitalin Rajonal te Korçes.

Share