Historiku

KSSH u ngrit mbi baza vullnetare, sipas bindjeve konkrete të anetarëve.-   Nga nevoja e punonjësve për të mbrojtur v….

Organizimi

KSSH përbëhet nga 8 federata sindikale….

                   

Kontakt

 1. Regjistrohu

2.  Kontakte 

Skuadra jonë

KSSH, përfaqëson dhe mbron interesat shoqërore, ekonomike dhe sociale të punonjësve në mënyrë individuale apo kolektive, me qëllim arritjen e standardeve optimale të punës, mirëqënies sociale dhe më gjërë, në çdo sferë të jetesës.

Kol NIkolla

President

Anisa Subashi

Zëvendës presidente

Ingrit Sokoli

Koordinatore

Bëhu pjesa e jona. Vetëm në 2 minuta

Aktivitete

Në këtë seksion do të mund të gjeni të gjitha aktivitetet e zhvilluara nga KSSH në kohë të ndryshme.

Të dhëna:

10

FEDERATA

115’000

ANËTARË

12

Qarqe

Aktivitete të fundit

Në Zyrat Qëndrore të #KSSH Presidenca Ekzekutive e KSSH-së, kryesuar nga Z. […]
Presidenti i KSSH-së, Z. Kol Nikollaj dhe anëtarët e Presidencës Ekzekutive të […]
Në kuadër të Projektit të ILO-s “Qasje në drejtësi për mosmarrëveshjet e […]