Rregulli, komoditeti,sherbimi cilesor, ky eshte imazhi kryesor qe ofron per cilindo Spitali Memorial Fier. E keto impresione […]
KSSH kerkon zbatim korrekt te ligjit nga te gjitha palet e perfshira ne procesin konfliktual te 60 […]
9 Korrik 2021.E organizuar nga Komisioni Europian , zhvilloi punimet on-line Konferenca e Palëve të Interesit BE-Ballkan […]
9 Korrik 2021, Tiranë Në kuadër të Projektit të ILO-s  dhe UNCHR “Lehtësimi i mundësive për punësim […]
Tirane 8 Korrik 2021. Ne ambjentet e KSSH , u zhvillua takim pune nga Presidenti i KSSH-se […]
7 korrik-Dita  e Ndërmjetësimit. ILO MFEAKP Sweden Në Ditën  të Ndërmjetësimit, përfunduam me sukses dy trajnimet tre […]
7 Korrik 2021, Tiranë Projekti i Organizatës Ndërkombëtare të Punës  (ILO) dhe Platforma e Punësimit dhe Çështjeve […]
Ne Durres , po zhvillohet Trajnimi tre ditor i Zyrave të Pajtimit të Mosmarrëveshjeve në Punë me […]
 Takim teknik trepalësh mbi indikatorët e performancës së forumeve kombëtare të dialogut social.  Me përfaqësues trepalësh të […]
Galeri Video
Kontakt