Greeting

WELCOME

The Confederation of Trade Unions of Albania (KSSH- CTUA) is the largest trade union organization in Albania. CTUA already operates as one big family and
Read More »
Njoftime

MIRESEVINI

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë sot është organizata sindikale më e madhe dhe më e organizuara në Shqipëri. Tashmë KSSH funksionon si një familje e
Read More »