Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë sot është organizata sindikale më e madhe dhe më e organizuara në Shqipëri. Tashmë KSSH funksionon si një familje e madhe sociale dhe shoqërore e cila po mbush tre dekata jetë, jetë kjo mjaft e vrullshme dhe e fuqishme. Sot KSSH e ka kaluar stadin e adolishencës së saj dhe është në kulmin e pjekurisë, të aktivitetit dhe produktivitetit të saj. Mosha jonë gati 30 vjecare na ka mësuar dhe forcuar që ne të orientohemi qartë në shoqërinë pluraliste dhe në ekonominë e tregut. Orientimi strategjik dhe politik i KSSH-së në këto vite ka qënë i qartë. Ne jemi bashkuar, integruar dhe përfshirë në forcat që mbështesin dhe po kryejnë transformimin demokratik të shoqërisë sonë post-komuniste. Gjatë kësaj periudhe ne u bëmë aktorë të rëndësishëm institucional, bëmë legjitime kërkesat tona social-ekonomike në përmbushje të misionit tonë fisnik si mbrojtësja reale e interesave social-ekonomike të puntorisë shqiptare. Këto kërkesa vazhdimisht janë shoqëruar me misione e veprimtari konkrete të lëvizjes sindikale. Ne në këto vite synuam dhe arritëm ta përdorim debatin, konsensusin, dialogun social dhe civil në funksion të zbutjes dhe amortizimit të efektit të reformave politike, ekonomike dhe sociale me qëllimin e mirë dhe të vetëm që ato të kryheshin me sa më pak dhimbje e pasoja për anëtarët tanë, komunitetin dhe shoqërinë në përgjithësi.

[dt_sc_button title=”Lexo me shume” size=”medium” style=”filled rounded-corner” icon_type=”fontawesome” iconalign=”icon-left with-icon” class=”white” link=”url:http%3A%2F%2Fendri.2lweb.al%2Fkssh%2F2019%2F03%2F24%2Fmiresevini%2F|title:MIRESEVINI|target:%20_blank|” textcolor=”#ffffff” bgcolor=”#cca85a” iconclass=”fa fa-hand-o-right” css=”.vc_custom_1557691344641{background-color: #159d49 !important;}”]
[dt_sc_number_counter type=”type3″ icon_type=”icon_url” value=”6″ title=”Kongrese” iconurl=”5706″]
[dt_sc_number_counter type=”type3″ icon=”pe-icon pe-study” value=”8″ title=” Federata”]
[dt_sc_number_counter type=”type3″ icon=”pe-icon pe-users” value=”115000″ append=”+” title=”Anetare”]
[dt_sc_number_counter type=”type3″ icon=”pe-icon pe-target” value=”12″ title=”Qarqe”]
[dt_sc_hr_invisible size=”xlarge”]

Aktivitete

AKTIVITETE TE FUNDIT

[dt_sc_hr_invisible size=”small”][dt_sc_recent_cat_post style=”blog-medium-style” excerpt_length=”12″ show_post_format=”no” show_author=”no” show_comment=”no” show_category=”no” show_tag=”no” category=”56″][/dt_sc_recent_cat_post]

PRESIDENCA EKZEKUTIVE E KSSH

[dt_sc_hr_invisible size=”small”]
[dt_sc_team name=”Anisa Subashi” role=”Zevendes Presidente e KSSH” image=”7462″ facebook=”https://www.facebook.com/anisa.subashi.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Kol Nikollaj” role=”President i Konfederates se Sindikatave te Shqiperise” image=”5764″ facebook=”https://www.facebook.com/kol.nikollaj” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Hajdar Kanani” role=”Sekretar Organizativ i KSSH” image=”5823″ facebook=”https://www.facebook.com/profile.php?id=100009375833847″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Taf Koleci” role=”Sekretar i Pergjithshem i Federates se Industrise” image=”5760″ facebook=”#” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Zuzana Lulaj” role=”Sekretare e Përgjithshme e Federates së Tekstileve” image=”7466″ facebook=”https://www.facebook.com/vetvetja” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Hajrush Collaku” role=”Sekretar i Pergjithshem i Federates se Arsimit” image=”5757″ facebook=”https://www.facebook.com/hajrush.collaku” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Jona Vina” image=”5822″ facebook=”https://www.facebook.com/jona.vina.5″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#” role=”Sekretar i Pergjithshem i Federates se Bujqësisë, Blegtorisë”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Tonin Gjinaj” role=”Sekretar i Përgjithshëm i Federates së Punonjësve të Transportit” image=”7467″ facebook=”https://www.facebook.com/vetvetja” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Petrit Frangu” role=”Sekretar i Pergjithshem i Federates se Shendetesise” image=”5759″ facebook=”#” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Nikoll Doci” role=”Sekretar i Pergjithshem i Federates se Tregtise” image=”7468″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Aleksander Dodani” role=”Sekretar i Pergjithshem i Federates se Ndertimit” image=”7469″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Sherbimet Policore” image=”7470″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#” role=”Federata e Sherbimeve Policore”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Administrata Publike” role=”Federata e Administrates Publike” image=”7471″ facebook=”#” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Aida Llazani” role=”Drejtore Qendra Ekonomike KSSH” image=”7472″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Besiana Mile” role=”Kordinatore e Rrjetit te Grave” image=”7473″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Ardit Vranici” role=”Kordinator i rrjetit te Rinjve” image=”7475″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Ferit Duka” role=”Kordinator i Rrjetit të Pensionistëve” image=”7476″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Qendra Sindikale e KSSH” image=”7477″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#” role=”Anisa Subashi Qendra Sindikale e KSSH”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Leonora Cino” role=”Komisioni i Finances Auditit” image=”7478″ facebook=”#” twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Albana Llapi” role=”Komisioni i Statutit” image=”7479″ facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#”][/dt_sc_team]
[dt_sc_team name=”Departamenti i Burimeve Njerezore” facebook=”https://www.facebook.com/aida.herri.9″ twitter=”#” google=”#” linkedin=”#” role=”Nikoll Doci Departamenti i Organizimit dhe Burimeve Njerezore”][/dt_sc_team]
[dt_sc_hr_invisible size=”xlarge”]
[dt_sc_hr_custom]
[dt_sc_contact_info type=”type2″ icon=”pe-icon pe-call” title=”Na kontaktoni”]Tel/Fax: +355 42477284 [dt_sc_br /] Mob: +355 682047583[/dt_sc_contact_info]
[dt_sc_contact_info type=”type2″ icon=”pe-icon pe-mail” title=”Na dergoni email @”][email protected] [dt_sc_br /] [email protected][/dt_sc_contact_info]
[dt_sc_contact_info type=”type2″ icon=”pe-icon pe-map-marker” title=”Vendndodhja”]Sheshi “Garibaldi”, Rr. “Shaban Bardhoshi”, Nj. Bashkiake Nr.6, Nd. 2, Kodi Postar 1027, Kombinat, Tiranë, Albania[/dt_sc_contact_info]
[dt_sc_hr_invisible size=”large”]