[dt_sc_iconbox type=”type7″ icon=”fa fa-file-pdf-o” title=”Fjala e Z. Erion Veliaj – Minister i Mireqenies Sociale dhe Rinise” link=”url:http%3A%2F%2Fendri.2lweb.al%2Fkssh%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2FFjala_e_z._Erion_Veliaj__Minister_i_Mireqenies_Sociale_dhe_Rinise.pdf|title:Fjala%20e%20Z.%20Erion%20Veliaj%20-%20Minister%20i%20Mireqenies%20Sociale%20dhe%20Rinise||”][/dt_sc_iconbox]
[dt_sc_iconbox type=”type7″ icon=”fa fa-file-pdf-o” title=”Fjala e Z. Petrit Vasili – Deputet ne Kuvendin e Shqiperise” link=”url:http%3A%2F%2Fendri.2lweb.al%2Fkssh%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2FFjala_e_z._Petrit_Vasili__Deputet_ne_Kuvendin_e_Shqiperise.pdf|title:Fjala%20e%20Z.%20Petrit%20Vasili%20-%20Deputet%20ne%20Kuvendin%20e%20Shqiperise||”][/dt_sc_iconbox]
[dt_sc_iconbox type=”type7″ icon=”fa fa-file-pdf-o” title=”Fjala e Z. Ardjan Mazniku – Zv. Minister i Arsimit dhe Sportit” link=”url:http%3A%2F%2Fendri.2lweb.al%2Fkssh%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2FFjala_e_z._Ardjan_Mazniku__Zv._Minister_i_Arsimit_dhe_Sportit.pdf|title:Fjala%20e%20Z.%20Ardjan%20Mazniku%20-%20Zv.%20Minister%20i%20Arsimit%20dhe%20Sportit||”][/dt_sc_iconbox]