Kontakte

PRESIDENT I KSSH

Z. Kol Nikollaj

Tel/Fax: +355 42477284

Mob: +355 682047583

Email: kssh@kssh.org

 

ZËVENDES PRESIDENTËT E KSSH

Znj. Anisa Subashi

Mob: +355 692157885

Email: kssh@kssh.org

Z. Edison Hoxha

Mob: +355 69 47 02 057

Email: kssh@kssh.org

 

DEPARTAMENTI I ORGANIZIMIT

Znj. Imelda Kulari

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 682510200

Email: organizim@kssh.org

 

DEPARTAMENTI I MARRËDHENJEVE ME JASHTË, EDUKIMIT & IT

Znj. Anisa Subashi

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 692157885

Email: qtsssh@kssh.org

kssh@icc-al.org

 

DEPARTAMENTI I MARRËDHENJEVE ME PUBLIKUN

Z. Ded Kolndreu

Tel/Fax: +355 42477285

Email: info@kssh.org

 

DEPARTAMENTI EKONOMIK & PRONA

Znj. Aida Llazani

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 694013815

Email: finance@kssh.org

prona@kssh.org

 

 

DEPARTAMENTI JURIDIK

Z. Edison Hoxha

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 692390503

Email: jurist@kssh.org

 

QENDRA E TRAINIMIT DHE STUDIMEVE SINDIKALE TË SHQIPËRISË - QTSSSH

Drejtore

Znj. Anisa Subashi

Tel/Fax: +355 42477284

Mob: +355 692157885

Email: qtsssh@kssh.org

a_subashi@yahoo.com

24.06.2016

25 vjet KSSH


Newsitem 1 till 2 out of 11 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-11 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: