[dt_sc_tabs type=”vertical”][dt_sc_tab title=”FJALA E Z. ERION VELIAJ – MINISTER I MIREQENIES SOCIALE DHE RINISE” tab_id=”def1625818950-1-92″]

[/dt_sc_tab][dt_sc_tab title=”FJALA E Z. PETRIT VASILI – DEPUTET NE KUVENDIN E SHQIPERISE” tab_id=”def1625818950-2-69″]

[/dt_sc_tab][dt_sc_tab title=”FJALA E Z. ARDJAN MAZNIKU – ZV. MINISTER I ARSIMIT DHE SPORTIT” tab_id=”1625819083862-2-4″]

[/dt_sc_tab][/dt_sc_tabs]