Kontakte

PRESIDENT I KSSH

Z. Kol Nikollaj

Tel/Fax: +355 42477284

Mob: +355 682047583

Email: kssh@kssh.org

 

ZËVENDES PRESIDENTE E KSSH

Znj. Anisa Subashi

Mob: +355 692157885

Email: kssh@kssh.org

 

DEPARTAMENTI I ORGANIZIMIT

Znj. Imelda Kulari

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 682510200

Email: organizim@kssh.org

 

DEPARTAMENTI I MARRËDHENJEVE ME JASHTË, EDUKIMIT & IT

Znj. Anisa Subashi

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 692157885

Email: qtsssh@kssh.org

kssh@icc-al.org

 

DEPARTAMENTI I MARRËDHENJEVE ME PUBLIKUN

Z. Ded Kolndreu

Tel/Fax: +355 42477285

Email: info@kssh.org

 

DEPARTAMENTI EKONOMIK & PRONA

Znj. Aida Llazani

Tel/Fax: +355 42477285

Mob: +355 694013815

Email: finance@kssh.org

prona@kssh.org

 

 

DEPARTAMENTI JURIDIK

Uran Korra

 

QENDRA E TRAINIMIT DHE STUDIMEVE SINDIKALE TË SHQIPËRISË - QTSSSH

Drejtore

Znj. Anisa Subashi

Tel/Fax: +355 42477284

Mob: +355 692157885

Email: qtsssh@kssh.org

a_subashi@yahoo.com

Dr. Nikoll Doci

Researcher

Tel/Fax: +355 42477284

Email: qtsssh@kssh.org

n.doci@yahoo.com

16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


05.06.2011

20 Vjetori i KSSH-së

Fotografi nga aktiviteti i 20 Vjetorit të KSSH-së[more]


Newsitem 11 till 12 out of 12 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: