Federata e Sindikatave të Punonjësve të Shërbimit Civil dhe të Administratës Shtetërore të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Shërbimit Civil dhe të Administratës Shtetërore të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë do të përfshijë punonjësit e Sindikatave si vijon:

•    Sindikata e Punonjësve të Administratës shtetërore (vendore dhe qëndrore)
•    Sindikata e Punonjësve të Shërbimit publik dhe të shërbimit civil.
•    Sindikata e Punonjësve Civil te Mbrojtjes, Rendit dhe të SHIK-ut (pa uniformë dhe pa armatim)
•    Sindikata e Punonjësve të Shërbimit të Avokatisë dhe Jurisprudencës

Kryetare e federatës:

Entela Hysenllari

Mob:      +355 692056164

Email:    administrate@kssh.org

www.sindikataadministrata.webs.com

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: