Mireserdhet

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë sot është organizata sindikale më e madhe dhe më e organizuara në Shqipëri. Tashmë KSSH funksionon si një familje e madhe sociale dhe shoqërore e cila po mbush dy dekata jetë, jetë kjo mjaft e vrullshme dhe e fuqishme. Sot KSSH e ka kaluar stadin e adolishencës së saj dhe është në kulmin e pjekurisë, të aktivitetit dhe produktivitetit të saj. Mosha jonë 20 vjecare na ka mësuar dhe forcuar që ne të orientohemi qartë në shoqërinë pluraliste dhe në ekonominë e tregut. Orientimi strategjik dhe politik i KSSH-së në këto vite ka qënë i qartë. Ne jemi bashkuar, integruar dhe përfshirë në forcat që mbështesin dhe po kryejnë transformimin demokratik të shoqërisë sonë post-komuniste.

Me shume...

Aktivitete të fundit

05.04.2011

Proteste me 9 Prill 2011 nga Sindikata e Sherbimeve Policore te Shqiperise perpara Drejtorise se Pergjithshme te Burgjeve

- Me date 17 Mars 2011, Sindikata e Sherbimeve Policore   te Shqiperise ka kerkuar publikisht ne median e shkruar se “kush ishte eprori i drejtorit te pergjithshem te burgjeve” dhe deri me tani nuk kemi marre pergjigjen...[more]


06.12.2010

Foto nga zhvillimi i punimeve te Kongresit te IV te KSSH

Kongresi i IV i KSSH   Me datën 24 Nëntor 2009 në Sallën Kryesore të Pallatit të Operas dhe Baletit, Tiranë u zhvillua Kongresi i IV i KSSH. Kongresi shënoi mbylljen e fushatës së zgjedhjeve në të gjithë strukturat e...[more]


06.12.2010

Prononcimi i KSSH në lidhje me shtetëzimin e pronave të sindikatave

Prononcimi i KSSH në lidhje me shtetëzimin e pronave të sindikatave     KSSH denoncon me forcë projektligjin që Qeveria shqiptare kërkon të kalojë në Parlament për shtetëzimin e pronave të sindikatave. Vetështetëzimi si...[more]


Newsitem 46 till 48 out of 56 newsitems.
Newsitem 31 till 12 out of 12 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: