Mireserdhet

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë sot është organizata sindikale më e madhe dhe më e organizuara në Shqipëri. Tashmë KSSH funksionon si një familje e madhe sociale dhe shoqërore e cila po mbush dy dekata jetë, jetë kjo mjaft e vrullshme dhe e fuqishme. Sot KSSH e ka kaluar stadin e adolishencës së saj dhe është në kulmin e pjekurisë, të aktivitetit dhe produktivitetit të saj. Mosha jonë 20 vjecare na ka mësuar dhe forcuar që ne të orientohemi qartë në shoqërinë pluraliste dhe në ekonominë e tregut. Orientimi strategjik dhe politik i KSSH-së në këto vite ka qënë i qartë. Ne jemi bashkuar, integruar dhe përfshirë në forcat që mbështesin dhe po kryejnë transformimin demokratik të shoqërisë sonë post-komuniste.

Me shume...

Aktivitete të fundit

18.01.2012

Takim ndërmjet përfaqësuesve të kompanisë së konsultimit LAWRENCE WEBB, Kompani Konsulente për projektin e Gazësjellësit Trans-Adriatik TAP për Shqipërinë dhe përfaqësuesve të KSSH-së

Tiranë, më 18.01.2012. Në selinë qendrore të Konfederatatës së Sindikatave të Shqipërsië(KSSH) u zhvillua një takim ndërmjet përfaqësuesve të kompanisë së konsultimit LAWRENCE WEBB, Kompani Konsulente  për projektin e...[more]


05.06.2011

20 Vjetori i Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë

Fjala e Z. Kol Nikollaj në 20 Vjetorin e Konfederatës së Sindikatave të Shqipërisë[more]


21.04.2011

Federata Sindikatave të Bujqësise, Ushqimit, Pylltarisë dhe Ambientit të Shqipërise organizon në rrethin e Mirditës seminarin me temë : “Fuqizimi i sindikatës varet nga anëtarësia e saj”

Federata Sindikatave të Bujqësise, Ushqimit, Pylltarisë dhe Ambientit të Shqipërise në kuadër të zbatimin e programit të trajnimeve organizoi në rrethin e Mirditës më datën 18 Prill seminarin me temë : “Fuqizimi i sindikatës...[more]


Newsitem 43 till 45 out of 56 newsitems.
Newsitem 29 till 12 out of 12 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: