Mireserdhet

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë sot është organizata sindikale më e madhe dhe më e organizuara në Shqipëri. Tashmë KSSH funksionon si një familje e madhe sociale dhe shoqërore e cila po mbush dy dekata jetë, jetë kjo mjaft e vrullshme dhe e fuqishme. Sot KSSH e ka kaluar stadin e adolishencës së saj dhe është në kulmin e pjekurisë, të aktivitetit dhe produktivitetit të saj. Mosha jonë 20 vjecare na ka mësuar dhe forcuar që ne të orientohemi qartë në shoqërinë pluraliste dhe në ekonominë e tregut. Orientimi strategjik dhe politik i KSSH-së në këto vite ka qënë i qartë. Ne jemi bashkuar, integruar dhe përfshirë në forcat që mbështesin dhe po kryejnë transformimin demokratik të shoqërisë sonë post-komuniste.

Me shume...

Aktivitete të fundit

16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Më datë 16 Shkurt 2012 në ambjentjet e Qendrës së Trajnimit dhe Studimit Sindikal të Shqipërisë në Konfederatën e Sindikatës së Shqipërisë (KSSH) u promovua projekti për hapjen e dy zyrave ligjore të KSSH-së  “Forcimi i...[more]


15.02.2012

Hapja e dy zyrave ligjore në Tiranë dhe Durrës

Konfederata e Sindikatave të Shqipërisë (KSSH) dhe Qendra e Trajnimit dhe Studimeve Sindikale të Shqipërisë (QTSSSH) në bashkëpunim me ISCOS Marche onlus, më datë 15 Shkurt 2012 hapi dy zyra ligjore në Tiranë dhe Durës në kuadër...[more]


18.01.2012

Takim ndërmjet përfaqësuesve të kompanisë së konsultimit LAWRENCE WEBB, Kompani Konsulente për projektin e Gazësjellësit Trans-Adriatik TAP për Shqipërinë dhe përfaqësuesve të KSSH-së

Tiranë, më 18.01.2012. Në selinë qendrore të Konfederatatës së Sindikatave të Shqipërsië(KSSH) u zhvillua një takim ndërmjet përfaqësuesve të kompanisë së konsultimit LAWRENCE WEBB, Kompani Konsulente  për projektin e...[more]


Newsitem 37 till 39 out of 52 newsitems.
Newsitem 25 till 11 out of 11 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: