Federata e Sindikatave te Punonjesve te Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Transportit: Rrugor, Hekurudhor, Detar, Ajror, Shërbimet mbështetëse ndihmëse

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Postë-Telekomunikacionit: Posta, Telekomi, Telefonia, Telepuna, call center, etj

 

Sekretar i Përgjithshëm:

Z. Edison Hoxha

Mobile: +355 69 47 02 057

Email: kssh@kssh.org

transport@kssh.org

17.02.2012

Seminar i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga seminari i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


Newsitem 9 till 10 out of 11 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: