Federata e Sindikatave te Punonjesve te Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Transportit: Rrugor, Hekurudhor, Detar, Ajror, Shërbimet mbështetëse ndihmëse

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Postë-Telekomunikacionit: Posta, Telekomi, Telefonia, Telepuna, call center, etj

 

Sekretar i Përgjithshëm:

Z. Edison Hoxha

Mobile: +355 69 47 02 057

Email: kssh@kssh.org

transport@kssh.org

Newsitem 1 till 2 out of 12 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: