Federata e Sindikatave të Punonjësve të Shërbimeve Financiare, Tregtare, Bankare dhe Turizmit të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Shërbimeve Financiare, Tregtare, Bankare dhe Turizmit të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Tregtisë: Shumicë, Pakicë, Tregje, Institucione Finaciare

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Turizmit (hoteleri, restorante, agjensi)

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Sistemit Bankar

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Sistemit të Sigurimeve dhe Siguracioneve.

 

Sekretare e Përgjithshme:

Znj. Anisa Subashi

Mobile: +355 69 21 57 885

Email: kssh@kssh.org

financa@kssh.org

17.02.2012

Seminar i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga seminari i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


Newsitem 9 till 10 out of 11 newsitems.

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: