Federata e Sindikatave të Punonjësve të Shëndetësisë të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Shëndetësisë të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve në shërbimin spitalor, parësor dhe ambulatory

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Shërbimit Stomatollogjik

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Shërbimit Farmaceutik

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Shërbimit të infrastrukturës shëndetësore (urgjenca, lavanteri, guzhina, Administrata, etj)

 

Sekretari i Përgjithshëm:

Z. Petrit Frangu

Mobile: 00355 692147965

Email: kssh@kssh.org

shendetesi@kssh.org

16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


05.06.2011

20 Vjetori i KSSH-së

Fotografi nga aktiviteti i 20 Vjetorit të KSSH-së[more]


Newsitem 11 till 12 out of 12 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: