Federata e Sindikatave të Punonjësve të Ndërtimit, Zhvillimit Urban, Administratës Publike dhe Shërbimeve Policore të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Ndërtimit, Zhvillimit Urban, Administratës Publike dhe Shërbimeve Policore të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Ndërtimit dhe Përpunimit të Drurit dhe Infrastrukturës Rrugore

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Administratës publike.

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të shërbimeve Publike: Ujësjellësa, Pastrim Gjelberim

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Shërbimev Policore: Të gjitha llojet e policies

 

Sekretar i Përgjithshëm:

Z. Kujtim Myrtaj

Mobile: +355 68 22 74 068

Email: kssh@kssh.org

administrate@kssh.org

16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


05.06.2011

20 Vjetori i KSSH-së

Fotografi nga aktiviteti i 20 Vjetorit të KSSH-së[more]


Newsitem 11 till 12 out of 12 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: