Federata e Sindikatave të Punonjësve të Industrisë të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Federata e Sindikatave të Punonjësve të Industrisë të Shqipërisë (Anëtare e KSSH)

Kjo Federatë përbëhet nga organizatat profesionale sindikale si vijon:

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Elektro-Energjitikës

·         Organizata Sindikale e e Punonjësve të Industrisë nxjerrëse dhe përpunuese të mineraleve metalorë dhe jo metalorë (miniera, metalurgji, etj.)

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të naftës dhe të gazit: nxjerre, përpunim, tregtim

·         Organizata Sindikale e Punonjësve të Industrisë së lehtë metal-mekanike, prodhuese dhe përpunuese

 

Sekretar I Përgjithshëm

Z. Taf Koleci

Mobile: +355 68 21 44 041

Email: kssh@kssh.org

industri@kssh.org

16.02.2012

Promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së

Foto nga promovimi i projektit të Zyrave Ligjore të KSSH-së[more]


05.06.2011

20 Vjetori i KSSH-së

Fotografi nga aktiviteti i 20 Vjetorit të KSSH-së[more]


Newsitem 11 till 12 out of 12 newsitems.
First page < Previous 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 Next > Last page

Search

Kerko per:
Advanced search

Newsletter

Enter your email address: